Сертификат

ISO 9001:2015

Метални

конструкции

Нестандартно

оборудване

  • Белене, ул. „България“ 74
  • тел. 0658 35098

Сертификат

ISO 9001:2015

Метални

конструкции

Нестандартно

оборудване

За нас

„Енеркемикал“ ООД

е водещо машиностроително и металообработващо предприятие в област Плевен. Изградено на базата на бившият „Завод за ковашко пресови машини“ за кратко време успява да се възстанови и възобнови производството и основен ремонт на серията ексцентър преси ПЕ25А, ПЕ40А, ПЕ63А, ножици гилотинни НГ4/2000 и вал за огъване на метални листи ВОМЛ 6х2000.

Клиентите на фирмата са главно от страната. За много кратък период от време предприятието с помоща на различни европейски проекти успява да се обнови технологично и утвърди като лидер в производството и рециклиране на ковашко-пресови машини. Освен с основното производство предприятието извършва изработка и поддръжка на машини за различни производства:

  • дървопреработване, производство на пелети
  • химическа промишленост
  • енергийни – ТЕЦ и АЕЦ

Клиенти на фирмата са такива представители в споменатите области, като Alstom, Аурубис и др. Нашата продукция е добре позната зад граница в страни като Индия, Австралия, Франция, Гърция, Румъния, Македония и редица други. Фирмата разполага със съвременно високотехнологично оборудване за разкрой, заготовка и механична обработка.

Референции

„От личните ни впечатления, придобити при посещенията ни във фирмата, потвърждаваме че тя разполага с добра производствено-техническа база и квалифициран персонал за качествено изпълнение на предлаганите услуги…“ – Хидройоникс ЕООД гр. Перущица

Top